Lyžařsko – turistický kurz pro letošní školní rok

admin, 3. 10. 2014

Vážení rodiče, naše škola připravila v tomto školním roce pro žáky 7. ročníků v rámci základního vzdělávání žáků povinný týdenní pobytový kurz v penzionu Centrum, Bedřichov.  Jedná se o pobyt žáků na horách s výcvikem

 

          Termín konání: 11. – 16. 1. 2015 ZŠ Husova

  1. – 13. 2. 2015 ZŠ Purkyňova

(odjezd oba termíny v neděli v 16 h od budovy školy, návrat v pátek do místa odjezdu cca v poledne)

          Doprava: autobus

          Stravování: plná penze (snídaně – oběd – večeře – svačina, pití po celý den)

          Cena:  2300 Kč (u sjezdařů nutno navíc počítat s výdaji na vleky)

 

Zálohu 1 000 Kč je nutno zaplatit nejpozději do 22. 10. 2014 třídnímu učiteli nebo v kanceláři školy paní sekretářce. Na základě zaplacených záloh rozhodne vedení školy o pořádání kurzu. Rozhodnutí obdrží rodiče prostřednictvím SOL do 31. 10. 2014

 

Doplatek kurzu 1 300 Kč je nutno zaplatit nejpozději do 15. 12. 2014. Při odhlášení bez vážných důvodů (např. nemoc + lékařské potvrzení) v době tří týdnů před akcí Vám bude vrácena částka ponížená o storno poplatek ( – 20% z celkové ceny pobytu).

Doporučený seznam věcí: Lyže sjezdové, běžecké, hole pro sjezd a běžky, vosky a potřeby na mazání lyží (domluvit se 3 až 5 členné skupiny), větrovka, dvoje rukavice, teplé ponožky, šálu (šátek), šponovky, lyžařské boty, helma na sjezdové lyžování, čepice na uši, brýle na sjezd a brýle sluneční, batoh, obuv do sněhu a turistiku. Oblečení na turistické vycházky a do chaty, plavky, toaletní potřeby, krém na opalování, jelení lůj, mýdlo, léky pravidelně užívané – napsat harmonogram podávání, léky proti nevolnosti v dopravních prostředcích, náhradní dioptrické brýle. Další: šicí potřeby, psací potřeby, hudební nástroj, maska- karneval na lyžích, elastické obinadlo, provázek, řemínek, kapesné na vleky, zdravotní kartu pojištěnce, potvrzení o seřízení vázání sjezdových lyží.

 

Doplněk k řádu LTK

 

V případě, že žák v průběhu LTK hrubě poruší ubytovací řád a řád kurzu (alkohol, kouření, návykové látky, atd.), bude okamžitě vyloučen a zákonný zástupce zajistí po oznámení této skutečnosti na vlastní náklady okamžitý odvoz domů.

 

Vedoucí kurzu ZŠ Purkyňova: Šorm Ladislav

Vedoucí kurzu ZŠ Husova: Sýkora Petr

 

Vyrobeno Pinn computers s.r.o.