Informace o školní družině

admin, 18. 8. 2015

V naší škole mají děti několik možností, jak svůj volný čas trávit: ve ŠKOLNÍ DRUŽINĚ nebo ZÁJMOVÝCH ÚTVARECH.

[table id=15 /]

Základní částka úplaty za zájmové vzdělávání žáka ve školní družině vedené pedagogickými pracovníky školy nebo externími pracovníky činí 100 Kč měsíčně za jedno dítě. Tato částka platí pro každé další dítě v případě docházky sourozenců do školní družiny.

Úplata je splatná předem, platí se zpravidla ve dvou splátkách za období:

  1. září – prosinec (4 měsíce)……………………. 400,- Kč
  2. leden – červen (6 měsíců)……………………. 600,- Kč

Úplata je splatná za první období zpravidla do 17. 9. a za druhé období zpravidla do 31. 1.

Pokud za dítě není úplata uhrazena, zástupce ředitele pro volnočasové aktivity o tom uvědomí ředitele školy nejpozději do jednoho měsíce. Ředitel školy může rozhodnout o případném vyloučení žáka ze školní družiny.

Úplata za školní družinu bude zasílána na číslo účtu organizace vedeném u Komerční banky: 27639461/0100 se specifickým symbolem ŠD Bělíkova 211, ŠD Husova 311, ŠD Purkyňova 411, ŠD DDM 511 a za variabilní symbol bude sloužit rodné číslo dítěte, žáka či studenta.

O zařazení dětí do školní družiny rozhoduje zástupce ředitele pro volnočasové aktivity. V případě, že vaše dítě nebude přijato do ŠD, či bude přeřazeno na jiné pracoviště budete informováni.

Termín podání přihlášek do školní družiny je stanoven pro 1. třídy do 25. 8., pro ostatní děti a žáky 2. a vyšších tříd do 30. 6.

Přihláška do školní družiny.

Vyrobeno Pinn computers s.r.o.